«Κινδυνολογεί ασύστολα ο Αδωνις Γεωργιάδης»!

«Κινδυνολογεί ασύστολα ο Αδωνις Γεωργιάδης»! Κύριο

ο κος Α. Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ, φρόντισε με τις δηλώσεις του κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κέρκυρα, να θυμίσει σε όλες και όλους ποιοι βρίσκονται πίσω από το ξεπούλημα του αεροδρομίου της Κέρκυρας και των υπολοίπων 13, ποιοι βρίσκονται πίσω από την εκποίηση του Ερημίτη και γενικότερα πίσω από την πολιτική της κατασπατάλησης της δημόσιας περιουσίας των Ιονίων και όλων των Ελλήνων πολιτών υπερ των ιδιωτικών συμφερόντων!


Στοχοποίησε επίσης την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τις επιλογές της και κινδυνολόγησε ασύστολα μιλώντας για δήθεν μη αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ στα Ιόνια Νησιά.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την δημόσια γή και τον δημόσιο πλούτο απέναντι στις επιδιώξεις των συμφερόντων που υιοθετεί ο κ. αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Οσο για το ΕΣΠΑ, ας κάνει τον κόπο ο κ. αντιπρόεδρος της ΝΔ να ρωτήσει και να μάθει για την αστοχία αυτών που ειχαν στα χερια τους την τυχη της ΠΙΝ μεχρι τον Σεπτεμβρη του 2014, αυτων που εχασαν εργα 27 εκατ. ευρω ,μονο για την Κερκυρα, και που δυστυχώς για τον ίδιο είναι ομοτράπεζοι του!
ετσι, για μην εκτίθεται!

Θ. Γαλιατσάτος

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων