«Το προσωπικό του Νοσοκομείου, ΗΡΩΕΣ αλλά το κτίριο»...

«Το προσωπικό του Νοσοκομείου, ΗΡΩΕΣ αλλά το κτίριο»... Κύριο

Ο Δημήτρης Αλοϊζος ως ασθενής δημοσιογράφος κάνει ρεπορταζ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου


Τέλος καλό, όλα καλά. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και θέλω να ευχαριστήσω απ τα βάθη της ψυχής μου, τον εξαίρετο Ουρολόγο και επιμελητή της Ουρολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου Γιάννη Φισφή, την εξαίρετη Αναισθησιολόγο Ελπίδα Ζαχαράτου, το νοσηλευτικό προσωπικό και την προϊσταμένη του Χειρουργείου, οπως και το νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου, που πάνω απ τις δυνάμεις τους με έκαναν καλά. Όλοι εσείς αποτελείτε τιμή για την Κεφαλονια στον τομέα της υγείας.
Χίλια ευχαριστώ
Δημήτρης Αλοϊζος

ΥΓ Σε ότι αφορά δε την...δημοσιογραφική μου κρίση και τα οσα διπίστωσα στη διάρκεια της νοσηλείας μου:

Επειδή εκτός από ασθενής, ήμουν και δημοσιογράφος δεν μπορώ να μη μοιραστώ τις διαπιστώσεις που έκανα οσο καιρό νοσηλευόμουν στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Δεν θα είμαι τόσο ευχάριστος στον διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Βιβλάκη με αυτά που θα γράψω.

Τι να το κάνω αγαπητέ κύριε διοικητά, την μέχρι αυταπάρνησης προσφορά όλου ανεξαιρέτως του Επιστημονικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, την ξενοδοχειακού επιπέδου καθαριότητα του Νοσοκομείου, όταν μετά την εγχείρηση του οποιουδήποτε νοσηλευομένου με τις τέλειες μικροβιολογικές προφυλάξεις του χειρουργείου, πηγαίνοντας στα δωμάτια νοσηλείας να μην εχω καθαρό ζεστό νερό, απαραίτητο για την προσωπική υγιεινή μου ( να βγαίνει σκουριά), τα δωμάτια με τον άριστο εξοπλισμό, οι τοίχοι να αποτελούν εστία μικροβίων απ τις ρωγμές και να έχουν να βαφτούν πάρα μα πάρα πολλά χρόνια?

Εντάξει τα χειρουργεία τέλεια προφυλαγμένα, αλλά τα δωμάτια? Νοσηλεύτηκα σε τρία δωμάτια και στις δύο εγχειρήσεις. 174-176-177. Και τα τρία στην ίδια επικίνδυνη (μετεγχειρητική) κατάσταση. Πεντακάθαρη απ τις καθαρίστριες, απαράδεκτη απ τις ρωγμές στους τοίχους( εστίες μικροβίων πήγατε να δείτε στο μπάνιο του 176 που λείπουν γύρω στα τέσσερα πλακάκια και ο τοίχος να φαίνεται απο μέσα αποθήκη μικροβίων!!!!

Συναντηθήκαμε στους διαδρόμους κύριε Βιβλάκη και μπράβο που κάνετε επιτόπιους ελέγχους και οταν σας είπα για τα δωμάτια, μου απαντήσατε πως δεν έχετε λεφτά.. Το σέβομαι, αλλά απαιτώ, να διεκδικήσετε. Αν συμβεί καμία σοβαρή μόλυνση μετά την εγχείρηση κάποιου συμπολίτη μας, τι θα πείτε στην οικογένειά του δεν έχω λεφτά.? Η ότι απαξιώνετε το έργο του επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού (ήρωες κατά την άποψή μου).

Κύριε Βιβλάκη, κάντε κάτι για τα παραπάνω ,και θα είμαι δίπλα σας γιατί πρέπει να στηριχτεί με όλες μας τις δυνάμεις το Νοσοκομείο, διεκδικείστε τα οφειλόμενα απ την πολιτεία, έστω και από χορηγούς.

Αυτά μου υπαγόρευσε η επαγγελματική μου ιδιότητα.
Δημ. Αλοϊζος