Τελικά το ΕΠΑ.Σ Νοσηλευτών Κεφαλονιάς έχει διευθυντή έναν....ρεπόρτερ full time?

Τελικά το ΕΠΑ.Σ Νοσηλευτών Κεφαλονιάς έχει διευθυντή έναν....ρεπόρτερ full time? Κύριο

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

Τελικά, κύριε πρόεδρε του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, ο υφιστάμενός σας, Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ Νοσηλευτών εξακολουθεί να είναι ...ενεργός και να παρέχει τις υπηρεσίες του στη θέση και στις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί από το Νόμο;  Το ερώτημά μας είναι απόλυτα δικαιολογημένο και θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ πως σας έχει ήδη τεθεί και προφορικά από εμάς, και η απάντηση που λάβαμε ήταν ""να σας τα αναφέρουμε γραπτώς"...

Σε πρώτη φάση αποφύγαμε να το κάνουμε, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για ένα...χόμπυ, μια περαστική..μανία που κάποια στιγμή θα έρναγε και θα χανότανε! Έλα όμως που δεν είναι έτσι! Αφού, ο Διευθυντής σας,είναι πανταχού παρών, με την...φωτογραφική του μηχανή παραμάσχαλα να καλύπτει την τοπική επικαιρότητα, εκπροσωπώντας τοπικο διακικτυακό τόπο και υπογράφοντας ώς "ρεπόρτερ"!  Και αυτό, σε οποιαδήποτε ημέρα και ΩΡΑ, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε οτι ο..ρεπόρτερ εργάζεται σ΄αυτό το χώρο ...full time !! 

H ενασχόληση αυτή του Διευθυντή του ΕΠΑ.Σ είναι εν γνώσει σας κύριε Πρόεδρε; Σας έχει τεθεί υπ' όψιν και την έχετε εγκρίνει; Με βάση το Νόμο, ένας Διευθυντής ,σε ένα τέτοιας σημασίας και σοβαρότητας Νομικό Πρόσωπο έχει το δικαίωμα να ασκεί παράλληλα άλλη εργασία, επ αμοιβή ή όχι;

Το θέμα έχει ήδη τεθεί και προ πολλού μάλιστα, μέσω του IONIANPRESS αλλά τότε, η..απορία του ..ψάλτου προκάλεσε μόνο...βήχα! Τώρα ελπίζουμε να τύχουμε μεγαλύτερης και σοβαρότερης προσοχής, προκειμένου να λάβουμε τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε και να μην καταφύγουμε σε Υπουργεία και άλλες αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες και Φορείς.

Φώτης Χαλιώτης

ionianpress

(Αλήθεια, ο Διευθυντής σας θα μου..επέτρεπε να έρθω μια μέρα και να διδάξω..Τραυματολογία ή όπως αλλιώς λέγεται, στις Νοσηλεύτριές του; Πολύ σοβαρή ερώτηση που απαιτεί μια εξ ίσου σοβαρή απάντηση. Για να σταματήσουν κάποιοι να εξευτελίζουν ιδιότητες, επαγγέλματα και τομείς...δράσης)