Ο κ. Αλυσανδράτος,η.. καρέκλα του και άλλα φαιδρά!

Ο κ. Αλυσανδράτος,η.. καρέκλα του και άλλα φαιδρά! Κύριο

Εμεινα κυριολετκικά με...ανοιχτό το στόμα, όταν διάβασα τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Αλυσανδράτου, σχετικά με την ανάληψη της αντι-δημαρχίας Πυλάρου από τον κ. Μ. Γάκη!  

Και το πρώτο που σκέφτηκα, να πω στον κ. Αλυσανδράτο ήταν "Κρείττον το σιγάν"    και επί το ελληνικότερον "Καλύτερα να μη μιλάς και να πάς για..ψάρεμα"!  (Υπάρχει και κάτι ακόμα πιο..ελληνικό αλλά άστο)!

Επειδή όμως είδα πως το πήγε πιο μακριά, δεν αντέχω στο πειρασμό να σχολιάσω τα.. μαργαριτάρια του!  Και έτσι λοιπόν, όταν παρατηρεί οτι ο κ/. Γάκης έχει το ιατρείο του στο Αργοστόλι οπότε δεν θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της θυέσης και των αρμοδιοτήτων του' , ένα και μόνο ένα πράγμα έχω να τον ρωτήσω:

Οταν κ. Αλυσανδράτε είχατε ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ το διορισμό σας στη θέση του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, είχατε..σκεφτεί με τον ίδιο τρόπο; Και τότε πως μπορούσατε να ασκήσετε τα καθήκοντά σας, από το χωρίο σας στη Πύλαρο; Ε; Η εσείς είσαστε....άλλο

Οσο για τους ισχυρισμούς σας , σύμφωνα με τους οποίους ο Δήμαρχος προσπαθησε να τηρήσει κάποιες ..ισορροπίες με τον διορισμό του κ. Γάκη, ένα  μόνο έχω να σας πω!

Ο κ΄. Γακης  ΔΕΝ απαίτησε καμμιά θέση, ΔΕΝ πήγε να ΜΥΞΟΚΛΆΨΕΙ σε κανέναν για να διατηρήσει αξίωμα και καρέκλα και δεν απείλησε με.....κωμικοτραγικές ενέργειες προκειμένου να μη πάει σπίτι του!

Συνεννοηθήκαμε;

Αντε μη πούμε κι άλλα και γελάσοει και ο..τελευταίος Ελληνας και στη τελευταία άκρη της Ελληνικής Γης!

Αντε γιατι....

η τσούχτρα