Πολιτισμός

Latest News

Παραμύθι χωρίς όνομα, με τη παιδική σκηνή του ΕΘΚ

Καιρού επιτρέποντος το Σάββατο 2Δεκεμβρίου στις 6 μμ.   η Παιδική – Νεανική Σκηνή  του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ,  επαναλαμβάνει , στον Πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ, στο Φανάρι, την πετυχημένη παράσταση   «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ».

Η φαινομενική «εδραίωση» του ΤΕΙ ως Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο το ότι  ορισμένοι  συμπατριώτες πιστεύουν πως η παράδοση της θεσμικής οντότητας του ΤΕΙ στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ήτοι τελικά μιάς ακαδημαικής μειοψηφίας σε μιά ακαδημαική πλειοψηφία (με παράπλευρο αντάλλαγμα την αποψίλωση της πρώτης και την ακόμα μεγαλύτερη ενδυνάμωση της δεύτερης για διατήρηση/διαιώνιση  δυσμενών συσχετισμών), ισοδυναμεί με …εδραίωση ενός,…

«Λόγια Κεφαλληνιακή Μούσα» στη Φιλαρμονική Αργοστολίου

Σας  προσκαλούμε  στην εκδήλωσή  μας  με τίτλο: «Έντεχνη  Κεφαλληνιακή  Μουσική  Πανδαισία» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής Σχολής Αργοστολίουστις 26 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή  και ώρα 7:00 μ.μ.

Ο εκφυλισμός και η επερχόμενη εξαφάνιση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων από το Πανεπιστήμιο Κέρκυρας

Γράφει ο Ν.Σολωμός.Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πάλης Κεφαλληνίας.

Λειτουργία Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας στο Αργοστόλι

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σε συνεργασία με το Γραφείο Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης και το Τοπικό Παράρτημα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (Π.Ε.Δ.-Ι.Ν.) διοργανώνουν και υποστηρίζουν την λειτουργία «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας». Η λειτουργία του Εργαστηρίου έχει στόχο να φέρει κοντά επαγγελματίες και ερασιτέχνες της ψηφιακής φωτογραφίας για την ανταλλαγή γνώσεων και…

Το «Παραμύθι χωρίς όνομα» σήμερα κι αύριο στο Αργοστόλι

Επιτέλους φτιάχνει ο καιρός και έτσιΣήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 6 μμ. και αύριο Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 12 μμ η Παιδική – Νεανική Σκηνή του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, παρουσιάζει στο Αργοστόλι, στον Πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ, στο Φανάρι,το «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ».

Μια παράσταση, που σε πείσμα του καιρού και ίσως και των καιρών, θα πραγματοποιηθεί.

Ένα αφιέρωμα στον μοναδικό Νικόλα Άσιμο, μια τόσο σημαδιακή ημέρα, όπως σήμερα, που τιμούμε την εξέγερση των νέων στο Πολυτεχνείο, εδώ στη Κεφαλλονιά, θα ενώσουμε τις φωνές μας, σε μια παράσταση γεμάτη από τα τραγούδια και τον αντισυμβατικό λόγο του Άσιμου.

Εκδήλωση στο Ληξούρι για τον Μ. Άβλιχο

Δείτε εδώ την αφίσα για την εκδήλωση για τον Μ. Άβλιχο, από την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη Παλικής..

Ξανά στη σκηνή του ΕΚΘ το «Παραμύθι χωρίς Όνομα»

Στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2017 παρουσιάσαμε την θεατρική παράσταση το   «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ».

Popular News

στο Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Παρθένης
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πρώτες 4 παραστάσεις ( 27-30 Μάρτη…
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ» συμμετείχε στην Έκθεση –Φεστιβάλ…
Η Φιλαρμονική Σάμης ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2000 απ' τον…