Latest News

Με χρήματα των γιατρών, κινείται το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Σάμης!

Στο Κέντρο Υγείας Σάμης, από την ίδρυσή του και μετά, υπάρχει ασθενοφόρο που πριν ενταχθεί στο ΕΚΑΒ, κάλυπτε τη περιοχή από Πόρο μέχρι Φισκάρδο.  Από όταν εντάχθηκε στο ΕΚΑΒ, πηγαίνει όπου υπάρχει περιστατικό, δηλαδή σε όλη τη Κεφαλονιά.

Συνάντηση Επαγγελματικών Συλλόγων στο Ληξούρι

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Τ.Ε.Ι στο Ληξούρι συνάντηση επαγγελματικών συλλόγων της Κεφαλονιάς (σε συνέχεα της από 11 Μαρτίου συνάντησης στο Αργοστόλι) σε μια προσπάθεια συμπόρευσης για την επίλυση προβλημάτων των επαγγελματιών, κατάθεση προτάσεων και προσδιορισμό των σχέσεων μας με την τοπική…

Γιάννης Λαδάς: «Η Παλική είναι αναγκαίο πλέον να είναι ένας ξεχωριστός δήμος»

"Εχουν μαζευτεί 4.000 υπογραφές απο κατοίκους που θέλουν επανασύσταση του Δήμου Παλικής" τόνισε σε συνέντευξή του στον Inkefalonia 89,2

Τερμα ο εμπαιγμός για τα μπάζα.

Μετά την απόφαση που πήρε το Περιφερειακό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση, σχετικά με την χρήση του παρακείμενου στο ΧΥΤΥ οικοπέδου, το οποίο η πρώην Νομαρχία είχε παραχωρήσει στο Δήμο για μελλοντική επέκτασή του, πλέον και το τελευταίο φύλλο "συκής" που έκρυβε την ανικανότητά σας ως Δημοτική Αρχή έπεσε και…

Συγκέντρωση - Διαμαρτυρία για τη πεζογέφυρα του παραλιακού Σάμης - Καραβομύλου.

Σε συγκέντρωση - διαμαρτυρία, για την πεζογέφυρα του παραλιακού Σάμης - Καραβομύλου, καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμης, με πανό που ανάρτησε στην είσοδο της πόλης. Η ιστορία με την πεζογέφυρα είναι λίγο, πολύ γνωστή. Ύστερα από πλημμυρικά φαινόμενα, στις 16/10/2012, στη περιοχή, η γέφυρα ουσιαστικά καταστράφηκε.

Το Ληξούρι θάβεται «διά νόμου» κι εμείς …. το τσιμεντάρουμε

Θυμάστε ότι υπάρχουν Τοπικές Κοινότητες στα Χαβδάτα, στα Καμιναράτα, στους Σουλλάρους και στα άλλα χωριά, καθώς και μία Δημοτική Κοινότητα στο Ληξούρι; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!

“Και τώρα Αλέξανδρε, τι θα κάνουν οι υποτακτικοί σου χωρίς μπάζα;

Γράφει ο Βασίλης Ρουχωτάς. Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβαρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λυσις”. Καβάφης (1904)

Σ. Κουρής: “Κρανιά – Αεροδρόμιο”, έργο που προτάθηκε επι Νομαρχίας Λευκαδίτη

 Στις  13 Μαρτίου 2017, ο Περιφεριεάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος ανακοίνωσε την χρημαροδότηση ομάδας έργων για τα Ιόνια Νησιά μεταξύ των οποίων και ο οδικός άξονας που θα συνδέει το Αργοστόλι με το Αεροδρόμιο μέσω Κρανιάς. (Διαβάστε εδω κλικ).

Εξελίξεις στο έργο της Λαχαναγοράς

Σε εντατικούς ρυθμούς το έργο της Λαχαναγοράς 13 ημέρες πριν την επίσημη παράδοσή του στις 31  Μαρτίου 2017. Σήμερα Σάββατο γίνεται αποκατάσταση του σημείου του λιμανιού που κατέρρευσε ενώ το πέτρινο περίπτερο στην αρχή της Γέφυρας κατεδαφίστηκε.

Σήμερα, έπεσε το πρώτο τσιμέντο στο έργο του Χάρακα

13 ημέρες πριν την επίσημη παράδοσή του (31/3/2017), το έργο του Χάρακα μπήκε στη τελική ευθεία.

Popular News

Απευθείας  εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού-παραλίας.            Με την υπ’ αριθ. πρωτ.…
Σας πληροφορούμε ότι από ΔΕΥΤΕΡΑ 04-5-14 εως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-5-14 θα  …
στο Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Παρθένης