Κωμικο - τραγικές εικόνες σε μια πραγματικά θλιβερή ιστορία (εν Πειραιεί)

Κωμικο - τραγικές εικόνες σε μια πραγματικά θλιβερή ιστορία (εν Πειραιεί) Κύριο

Νεόκοπος Έλληνας εφοπλιστής που, απ΄ ότι φαίνεται δεν μπόρεσε να αντέξει ούτε τις ευθύνες αλλά ούτε και τα γενικότερα βάρη που   συνεπάγεται το επάγγελμά του, πέρασε κυριολεκτικά την προηγούμενη εβδομάδα έως και το Σάββατο το πρωί, στους ορόφους τέσσερα (4) και πέντε (5) του αρμόδιου υπουργείου, μπαινοβγαίνοντας στα γραφεία γραμματέων, Γεν. Γραμματέα, Υφυπουργού και Υπουργού, άλλες φορές βρίζοντας, άλλες φορές απειλώντας και άλλες φορές «κλαίγοντας».

Με αίματα κυριολεκτικά και «περιέργως» να τρέχουνε από την μύτη του (παρουσία μαρτύρων όλα αυτά) προσπαθούσε να τους πείσει να κάνουν δεκτά τα παράτυπα αλλά και εκπρόθεσμα αιτήματά του.

Οι φωνές και τα «κλάματα» ακούγονταν μέχρι και σε διπλανά κτήρια!

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως την Παρασκευή το βράδυ, ο εν λόγω νεόκοπος εφοπλιστής – ο οποίος στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ είναι γνωστός για τις μεθοδεύσεις του και τους θεατρινισμούς του – μη έχοντας πλέον άλλο τρόπο να εκβιάσει για την ικανοποίηση των αιτημάτων του, χρησιμοποίησε θεατρινίστικα ξέσπασμα που αν αληθεύουν τα όσα μάθαμε, ήταν να αποπειραθεί πρώτα να αυτοκτονήσει με χαρτοκόπτη (ναι! όπως το διαβάζεται. Πήγε να κόψει τις φλέβες από τα χέρια του) και επειδή είδε ότι αυτό δεν έπιασε,  να απειλεί μετά ότι θα πηδήξει από το κτίριο…αν δεν έβρισκε ανταπόκριση στα αιτήματα και τις απαιτήσεις του.

 Τελικά το «θέατρο» έπιασε αφού ο γραφικός νεόκοπος εφοπλιστής – ηθοποιός, με τις εν δυνάμει αυτοκτονίες…πήρε την ικανοποίηση της αποδοχής του αιτήματός του για μια εβδομάδα…αντί για ψυχοφάρμακα που κανονικά κάτι τέτοιοι γραφικοί τύποι πρέπει να λαμβάνουν!

 Να περιμένουμε 2η θεατρική παράσταση μετά την χαριστική εβδομάδα «ελέους» που του δόθηκε?

 Μέχρι τότε πάντως από ότι ακούγεται, άλλαξε ρόλο και παίζει τώρα το ρόλο του νταή στα κατά τόπους Λιμεναρχεία.

 Αλλά…πληροφορίες εκ Πειραιώς  λένε ότι, πάνω στην «παράσταση» που έδωσε ο γραφικός νεόκοπος εφοπλιστής – ηθοποιός, αναφέρθηκε ονομαστικά σε πρόσωπα τα οποία ήδη έχουν αντιδράσει και έχουν προχωρήσει με τις απαραίτητες νομικές ενέργειες μιας και στο θέατρο αυτό κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να ρίξει…αυλαία!

Γεράσιμος  Παναγιωτάτος