Ο Διονυσάκης.... Αδολφάκης και δεν συμμαζεύεται!

Ο Διονυσάκης.... Αδολφάκης και δεν συμμαζεύεται! Κύριο

Εγώ τo έχω ήδη πει και γράψει, πολλές φορές, τα τελευταία χρόνια ότι ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για το νησί μας, τους ανθρώπους του, τον τόπο μας και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο άνθρωπος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.  Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ ! Στην άρχή του έκανα πλάκα (να μου πεις, κάνει κανένας πλάκα με τέτοια θεματα);

Και αποκάλυπτα την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει (σύμφωνα με δικές του δηλώσες) προς τον Μακιαβέλι!  Και νόμιζα πως το κακό θα σταματήσει εκεί . Εντάξει, σε κάποια εφημερίδα θα έχει πάρει..δώρο τον ΗΓΕΜΟΝΑ ή κάποιος... ομοιδεάτης του θα του τό συνέστησε για να ...εμπλουτίσει τις άκρως απολυταρχικές του ιδέες (Εποχή του παλιού καλού ΠΑΣΟΚ, με τους πρασινοφρουρους του και ολα τα καλα- ω ναι τότε ήταν όλη η... οικογένεια ΠΑΣΟΚ ! Ακόμα κι ο ..Λαγός του, στη νεολαία! Εκεί ανδρώθηκαν, εκεί απέκτησαν.. οτι και αν απέκτησαν (τα μυαλά τους τα ...μη πω απέκτησαν, αλλά, άσε καλύτερα μη πω τίποτα και μου έρτει ο αδερφός για μήνυση)!

 

Και είχα πει πως θα σταματήσει εκεί!

Όμως η κατάσταση έχει χειροτερέψει! Και ο Διονυσάκης μας απ 'ότι φαίνεται, έχει... μετατραπεί, από θιασώτη του Μακιαβέλι σε ....φανατικό μα πολύ φανατικό λέμε , θεράποντα του ίδιου του ΧΙΤΛΕΡ. Δεν υπερβάλω καθόλου και όσοι απο σας παρακολουθείτε την δημόσια πορεία του, θα συμφωνείτε απόλυτα μαζί μου!  Γιατί ο Διονυσάκης μας, από μια απλή, αστεία φιγούρα της πολιτικού μας καραγκιοζ μπερντέ, έχει μετατραπεί σε τρομακτική σκιά του Αδόλφου!  Πολλά τα παραδείγματα του καλπάζοντα φασισμού ο οποίος και τον διακατέχει. Δεν υπάρχει Δημοτικό Συμβούλιο που να μην εκδηλώσει το μίσος και τον αποτροπιασμό του προς οτιδήποτε το δημοκρατικό! Κι αυτό "βγαίνει" απ΄οτον τρόπο που αντιμετωπίζει τους δημ. συμβούλους της αντιπολίτευσης, αλλά και οποιονδήποτε άλλο τολμήσει να του αμφισβητήσει το "αλάθητο" . Ποιος μπορεί να ξεχάσει το χυδαίο και βρωμιάρικο εκείνο "θα πρέπει να πανε στο ψυχιατρο" και "να πάρουν χάπια" όσοι διαφωνούσαν με τα μεγαλεπήβολα σχέδια του για τη Πλατεία! Και άλλα πολλά , βρώμικα και χυδαία....

Και προχθές ξεπέρασε κάθε όριο!  Στη βραδυνή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, ο ....Χιτλεράτος μας, εκεί που η συζήτηση επήγαινε προς το τέλος της, και ο ίδιος βρισκότανε μεταξύ ... σχεδιασμού...οραμάτων και σκέψεων αυτο-θαυμασμού (ε ρε ποιος είμαι ! Πάλι τσου έκαμα οτι ήθελα) πέρασε η.. τσε-τσε, τον τσίμπησε πολύ μα πάρα πολύ άγρια και νάτονε να αγριεύει!

Γιατί; Μα επειδή είδε, λέει τον κάμερα - μαν του IΔΙΩΤΙΚΟΥ WEB ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΙKEFALONIA.GR να βγάζει τα ακουστικά του από την κάμερα που "'επαιρνε" την συνεδρίαση!

Ποιος είδε τον... Αδολφάκη μας και δεν τον φοβήθηκε!

«Σταματάς τη λήψη ενώ γίνεται η ψηφοφορία...... Ενώ μιλάμε... Ενώ.. ξέρω γω".... Και η ...βόμβα: "Μήπως θα πρέπει να .... ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ τη μετάδοση του Συμβουλίου από το κανάλι σας; Ε; Κύριε πρόεδρε τι λέτε εσείς"; (Είπε απευθυνόμενος στον προεδρο του Δημ. Συμβολίου, σαν να του λέει "Μη τολμήσεις να πεις όχι γιατι είσαι τελειωμένος και δε πα' να αυτοκτονήσεις, καρφί δεν μου καίγεται")!

Κι ο Αλυσσανδράτος ως ο..τέλειος Γκαουλάϊτερ απαντά , χωρίς καν να βουτήξει ...ξέρετε τι , ξέρετε που) υπερθεματίζει: «Σοβαρά; Θα ρωτήσω τη...γυναίκα μου που παρακολουθεί από το διαδίκτυο κι αν είναι έτσι σαφως και πρέπει να τους απαγορευσουμε»!!!

Το λέτε ορέ..σούργελα της πολιτικής! Τι λέτε ω εσείς πρωταθλητές του καλπάζοντος Αδολφο- Χιτλερισμού! Τι λέτε; Ποιος σας είπε πως έχετε το δικαίωμα,σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στην αίθουσα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ που είναι ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ (εκτός ειδικών περιπτώσεων , σε συνεδριάσεις για θέματα ειδικών καταστάσεων)  να απαγορεύετε σε ένα Μέσο Μαζικής Ενημέωση να είναι παρόν και να καταγράφει, είτε ηχητικά είτε τηλεοπτικά, αποσπάσματα από τις Συζητήσεις; Ποιος;

Το καναλι του INKEFALONIA είναι ιδιωτικό ! Ανήκει σε ιδιώτη! Δεν αποτελεί ιδιοκτησία του Δήμου! Και σαφως και δεν έχετε το δικαίωμα να ...ελέγχετε το αν και τι και πως το μεταδίδει! Καταλάβατε; Φασισταριό του κερατά;

Το οποιοδήποτε κανάλι, ο οποιοσδήποτε ιδιώτης εχει το δικαίωμα, να παρακολουθεί τις συζητήσεις, να κρατάει σημειώσεις, να ηχογραφεί όποιους δημ συμβούλους θέλει και να βιντεοσκοπεί με δική του κάμερα, όποιες στιγμές θέλει, όποιους θέλει! Γιατί αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!  ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ!!!  Ου να χαθείτε! ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ.. Αδολφάκια! Μπενιτο- Φρανκάκια!

Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό : Οταν το IONIANPRESS στη πρώτη περίοδο της Παρισικής Μονοκρατορίας , κάλυπτε με 4 καμερες τις συζητήσεις του Δημ. Συμβουλίου και τις μετέδιδε ΖΩΝΤΑΝΑ στο διαδίκτυο, ένα βράδυ είχαμε παρόμοιο γεγονός αλλά από την άλλη πλευρά! Συγκεκριμμένα, μετά από μετάδοση 6 ωρών, οι τεχνικοί μας (εντελώς τυχαία ο ίδιος που ήταν και χθες, ο ΓΙάννης Παπαδάτος) μετά από εντολή δική μου, είχε σταματήσει τη μετάδοση. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους εκπροσώπους του ΚΚΕ... Οι οποίοι αντέδρασαν κατηγορώντας μας για.. κι εγώ δεν ξέρω τι!

Εκεί του είχα απαντήσει πως ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ γι αυτό που κάνουμε και μετά από 6 ώρες δωρεαν δουλειάς, σταματάμε! Κι αν θέλει το ΚΚΕ να πληρώσει τους τεχνικούς για να μείνουν λίγο παραπάνω ,ας το κάνουν"!

Εκείνη τη στιγμή οι εκπροσωποι της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  είχαν ...χειροκροτήσει την απάντησή μου!!!  Όπως σας το λέω! Γιατί τότε τουε βόλευε! ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ!!!  Αυτό θα το θυμάται ασφαλώς και ο ΓΙάννης Παπαδάτος!

ΥΓ Το ότι ο  ΔΙονυσάκης, εκτός απο Χιτλεροειδές του κερατά, ήταν και... απρόσεκτος προχθές και δεν είχε καν δίκιο, αφού η κάμερα ΔΟΥΛΕΥΕ κανονικά, δεν με απασχολεί! Είναι θέμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί επειγόντως η.. Επιστήμη! Και να χορηγήσει στον αντ' αυτού μας μια σειρά από χάπια (ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΆ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ.. ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑΣ.. )  Για οτιδήποτε το σοβαρότερο ας φροντίσει νασυμβουλευτεί τον προσωπικό του γιατρό! Αντε γιατί κυκλοφορούν...αδέσποτες μηνύσεις!

Φωτης Χαλιωτηε

 

 

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 13:51