Τα συμπλεγματικά προβλήματα των Κερκυραίων και λοιπών.. επτανησιακών δυνάμεων..

Τα συμπλεγματικά προβλήματα των Κερκυραίων και λοιπών.. επτανησιακών δυνάμεων.. Κύριο

Παρ' όλο που σε ιδιωτικό επίπεδο οι Κερκυραίοι είναι υπέροχοι άνθρωποι μόλις μπλέξουν με.... διασυλλογικά και λοιπά (πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά κλπ) Επτανησιακά, εκεί εκδηλώνουν όλα τους τα "συμπλέγματα» και σώνει και καλά να έχουν, φαινομενικά η πραγματικά το πάνω χέρι.

Ετσι βλέπουμε πως στο νέο Συμβουλιο της αυτο- αποκαλούμενης Ενωσης Επτανησίων Ελλάδος (Ποιας ¨Ενωσης; Ενας Σύλλογος απλος είναι που με τον απατηλό αυτό τίτλο της δήθεν 'Ενωσης" που χρησιμοποιεί, προσπαθεί να κάνει.,..εντύπωση) και ενώ επιτέλους φαίνεται πως δέχθηκαν ...πρόεδρο...αλλο-νησο(!) και δη Κεφαλονίτη, υπάρχει μια θέση, λέει "Σιευθύνοντος Συμβούλου!

Ναι και, όπως το διαβάζετε. Λες και πρόκειται για ΑΕ βεληνεκούς...ΟΠΑΠ η τουλάχιστον κάτι σαν .. Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων βρε παιδί μου!

Δηλαδή ορέ συμπατριώτες καβαλλημένοι, τι κάνει σε ένα Σύλλογο Επτανησίων ένας Πρόεδρος και τι ενας ...."Διευθύνων Σύμβουλος";  Γιατί έτσι που το "μυρίζομαι" ο Πρόεδρος είναι το..οφίτσιο άλλοθι και ο Διευθύνων Σύμβουλος το κουμάντο, έτσι; Εκτός κ ιαν προκειται για ενα τεχνασμα για να παραμένει στο συμβούλιο η κυρια Κονοφάου..

Και φυσικά η απορία μου, που έχει εκφραστεί από τη πρώτη κι όλας στιγμή της εμφάνισής της, παραμένει!

Προς τι ορε ψυχή μου, όλοιετούτοι οι τιτλοι, τα οφίκια και τα..Ενωτικά; Ε;

Ο εν διαρκή απορία

 

ΦΩΤΗΣ ΧΑΛΙΩΤΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τι άκουσε ο Λυκούδης και τά'καμε πάνω του;